Belek Beach Resort Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Antaliji i 45 km od centra Antalije. Izgrađen je 2005. godine, renoviran 2015. godine i zauzima površinu od 38 000 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščano šljunkovitu plažu. Bar, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čini pet šestospratnih i petospratnih zgrada koje raspolažu sa 371 standardnom sobom (max 2+2 osobe, 28m²) i 104 family sobom (max 4 osobe, 40 m²). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem ili kadom, fen za sušenje kose, sef (besplatno), mini bar (besplatno), individualni klima uređaj, televizor, telefon, room service (uz doplatu), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 3 a'la carte restorana (turski, riblji i italijanski – uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka – besplatno), 5 barova, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, unutrašnji bazen, konferencijska sala (30-200 osoba), Wi-Fi, teretana, odbojka na plaži, tursko kupatilo, spa centar, sauna, aerobik, akvabik, pikado, mini golf, stoni tenis, parno kupatilo, diskoteka, muzika uživo, animacioni programi, dečiji bazen, luna park za decu, dečiji meni u restoranu (večera), mini zoo vrt, dečiji tobogan, dečije igralište, dečiji mini klub (4-7 godina), junior klub (8-12 godina). Plaća se: masaža, bilijar, video igre, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, dadilja, frizer, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu