Corfu Holiday Palace

Kanoni, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Corfu Holiday Palace smešten je u mirnom delu mesta Kanoni, okružen mediteranskim zelenilom i borovinom, udaljen samo 150 m od peščano-šljunkovite plaže do koje se silazi stepeništem ili liftom. Hotel Corfu Holiday Palace se nalazi u neposrednoj blizini aerodroma Krf, a glavni grad Krf udaljen je 4 km. Ispred hotela nalazi se stanica lokalnog autobusa koji saobraća veoma često.

Sobe: Hotel Corfu Holiday Palace ima ukupno 264 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i superior sobe sa pogledom  na jezero i more kao i superior bungalovi sa pogledom na more. Sve smeštajne jedinice hotela Corfu Holiday Palace imaju kupatilo, fen, TV, telefon, Wi-Fi (uz doplatu), klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj:   Hotel Corfu Holiday Palace ima u svom sastavu 3 restorana sa grčkom i internacionalnom kuhinjom, a gosti mogu uživati i u 3 bara. Od ostalih sadržaja gostima hotela Corfu Holiday Club na raspolaganju imaju TV salu, menjačnicu, servis za pranje i sušenje veša i prodavnicu suvenira, zlataru i obezbeđen parking za goste hotela.

Sport i zabava: Za goste koji žele da se opuste hotel Corfu Holiday Palace ima 2 bazena od kojih je jedan unutrašnji, fitnes i spa centar, kuglanu, 2 teniska terena i dečije igralište. Iz hotela se pruža panoramski pogled na dva značajna lokaliteta ostrva Krf, Pontikonisi ostrvo i manastir.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu