D Maris Bay

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Ovaj luksuzan hotel otvoren je još 1993. godine na uzvišenju, u izuzetnom prirodnom ambijentu, u blizini malog mesta Hisaronu. Poznat je po besprekornoj usluzi i izuzetno lepim plažama sa kristalno čistim morem. Udaljen je 125 km od aerodroma Dalaman, 160 km od aerodroma u Bodrumu, a 35 km od Marmarisa. Potpuno je renoviran 2012. godine.
 
Plaža:
Gostima je na raspolaganju 5 peščanih plaža (od toga 2 plaže nisu namenjene za decu mlađu od 12 godina). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži se plaća.

Sobe:
Osmospratna hotelska zgrada raspolaže sa 19 Classic sea view soba (površine 24-30 m2, pogled more, francuski balkon, za maksimum 2 osobe), 85 Deluxe soba (površine 35-47 m2, pogled planina ili pogled more, za maksimum 3 osobe), 10 jednosobnih Junior suite soba (površine 58-64 m2, spavaća i dnevna soba koje nisu odvojene vratima, za maksimum 3 osobe). Svaka soba je moderno opremljena i ima individualni klima uređaj, LCD TV, telefon, sef (besplatno), mini-bar (plaća se), WiFi internet (besplatno), telefon, fen za sušenje kose, balkon ili terasu (Deluxe sobe) ili francuski balkon (Classic sobe).

Hotelski sadržaj:
Osnovni restoran, 3 a la carte restorana (turski, mediteranski i italijanski – plaća se), 7 barova, spoljašnji i unutrašnji bazen, konferencijska sala, WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), teretana, sauna, SPA centar sa programima za podmlađivanje tela, detoksikaciju organizma i relaks terapijama prilagođenim svakom gostu, tematske žurke (Green Hill – slušanje klasične muzike uz zalazak Sunca), odbojka na plaži, košarka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina). Plaća se: tursko kupatilo, tretmani i masaže u SPA centru, a la carte restorani, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, iznajmljivanje teniskog terena (3 teniska terena sa tvrdom podlogom, iznajmljivanje katamarana (obuka upravljanja), iznajmljivanje helikoptera ili jahte, škola tenisa, škola ronjenja, škola skijanja na vodi, frizerski salon, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, doktor.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.dmarisbay.com
Tel: +90 252 441 20 00
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu