Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata

Kalamata, Peloponez

Opis destinacije

Kalamata se nalazi u jugo-zapadnom delu poluostrva Peloponez, a u središnjem delu regije Mesinija. Od Atine je udaljena 240 km. Grad je smešten na vrhu zaliva, u omanjoj primorskoj ravnici sa severa, a sa istoka ga zatvoraju planine. Klima u Kalamati je sredozemna sa dugim toplim i suvim letima i blagim i kišovitim zimama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata se nalazi na samom kraju mesta Kalamata, izlazeći na predivnu šljunkovitu plažu Mesinskog zaliva, dužine 300 metara, sa kristalno čistom vodom. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od centra mesta Kalamata, gde se nalaze broji kafići, restorani, prodavnice i noćni klubovi. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje južnog Peloponeza. Ovde možete otkriti raskoš drevne Grčke: Mani, Pilos, Sparta i Mistra, srednjovjekovne tvrđave Monemvasija i impresivne pećine Diros.

 

Sobe:  Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata raspolaže sa 188 luksuznih soba sa pogledom na more ili vrt. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su Classic Jardin Rooms Covered Veranda (26 m2), Classic Pool Rooms Covered Veranda (26 m2), Classic Rooms Side Sea View (26 m2), Cozy Doubles (26 m2), Family Master Side Sea View with Gardens (54m2), Family Master Direct Sea View (54 m2), Family Rooms Open Plan Covered Veranda (38 m2), Family Rooms Open Plan (38 m2), Family Rooms Interconnect (52 m2), Family Rooms Interconnect Covered Veranda (52 m2), Guest Rooms Deluxe Side Sea View (28 m2), Premier Rooms Sea View (26 m2), Suites Master Direct Sea View (54 m2), Superior Rooms Sea View (~28 m2). Svaka soba poseduje kupatilo, kadu/tuš, fen, klimu, SAT TV, Wi-Fi internet, frižider, sef, telefon, balkon/terasa. Dečiji krevetac - na zahtev.

 

Hotelski sadržaj: Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata u svom sastavu poseduje restoran u kojem se obroci služe na bazi švedskog stola, sa raskošnom ponudom lokalnih specijaliteta i ekskluzivnim a la carte opcijama. Kalamata je poznata po svojim crnim maslinama I ekstra devičanskom maslinovom ulju, a region Mesinije je poznat kao rajski vrt voća i povrća. Gostima je na raspolaganju Lounge bar, bar na bazenu, bar na plaži Ipanema (uz doplatu na licu mesta). Od ostalih sadržaja hotel poseduje recepciju, besplatan parking, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama besplatno, menjačnicu, konferencijsku salu, lekar na poziv uz doplatu. Autobuska stanica je na 10m od hotela koja povezuje hotel sa centrom Kalamate.

 

Sport i zabava: U sklopu hotela Grecotel Filoxenia Hotela postoji jedan otvoreni bazen sa hidromasažnom kadom, zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom i dečji bazen. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je besplatno. Gosti hotela mogu uživati u raznim aktivnostima kao što su tenis, stoni tenis, pikado, vožnja bicikla, aerobik, filmske večeri, obilazak ili predavanje o lokalnoj kulturi, tematske večere, jahanje, ronjenje, planinarenje. Za najmlađe postoji tinejdž klub Grecojuniors 7-12 godina od sredine juna do sredine septembra, GrecoTeens 13+ od sredine juna do sredine septembra-aktivnosti za tinejdžere (samo u visokoj sezoni): odbojka na pesku, fudbal, razni sportski turniri, večernje predstave; dadilja uz doplatu, GrecoBaby: mogućnost da se unapred naruči Bebi Oprema pre vašeg dolaska.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu