Hotel Arabela Beach

Albena, Bugarska

Opis destinacije

Albena spada u najatraktivnije destinacije za letovanje na obali Crnog mora. Albena se nalazi se 30 km od Varne, sa kojom je povezana autobuskim prevozom i 13 km od letovališta Zlatni Pjasci. Izgrađena u posebnom arhitektonskom stilu Albena predstavlja svojevrstan resort, koji izlazi na plažu dugu 7 km i široku 150 m, sa mnogobrojnim hotelima u ponudi. U zaleđu Albene je veliki prirodni rezervat Baltata. Duž obale Albene, u ponudi je i veliki broj barova, restorana i diskoteka, a za najmlađe goste tu su igrališta i dečiji parkovi. Plaža sa plitkom vodom omogućava ljubiteljima sportskih aktivnosti bavljenje mnogim sportovima na vodi kojima možete upotpuniti svoje letovanje u Albeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Arabela Beach se nalazi u letovalištu Albena. Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, nedaleko od centra Albene, dok je od aerodroma u Varni udaljen 40 km.

 

Sobe: Hotel Arabela Beach u svom sastavu ima 108 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi tutističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Arabela Beach nalazi se pansionski restoran i 2 bara. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju i a la carte restoran. Gosti mogu konzumirati osvežavajuće koktele i ostale napitke u lobby baru i baru pored bazena. Wi-Fi je besplatan u javnim prostorijama (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže).

Sport i zabava: U sastavu hotela Arabela Beach nalazi se spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Voda u bazenima hotela Arabela Beach je mineralna. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija na bazenu. Na plaži letovališta Albena postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi. U neposrednoj blizini hotela se nalaze 3 velika spa centra kao i tereni za tenis i mini golf.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu