Hotel Asterias Beach

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Izuzetno popularan porodični rezort Asterias Beach se nalazi u zalivu Makronissos, Smešten je na privatnoj plaži sa belim peskom i pogledom na tirkizno more. Stanica gradskog autobusa je u blizini hotela. Aqua park Water World udaljen je 1.2 km. Udaljen je 5 km od centra Ayia Nape, 52 km od aerodroma u Larnaki.

Sobe: Ima 199 prostranih soba, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel ima glavni restoran, tavernu i a la carte restoran na terasi sa pogledom na more, koktel bar, bar na plaži i bar pored bazena. Dodatni sadržaji su: internet centar, TV sala, servis za pranje i sušenje veša, frizerski salon, menjačnica i prodavnica.

Sport i zabava: Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, bazena za decu, hotel ima i stoni tenis, bilijar, fitnes centar, đakuzi, parno kupatilo i prostorije za masažu. Na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi i teren za odbojku.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu