Hotel Minos Mare Royal

Platanes Retimno, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Kompleks se sastoji od dva hotela Minos Mare i Minos Mare Royal i smešten je na peščanoj plaži u mestu Platanjas,čuvenog po lepoj peščanoj plaži finog, sitnog peska kao i zbog mnogih hotelskih resorta koji se tu nalaze. Od Retimna je udaljen oko 6 kilometra, a od aerodroma u Heraklionu 65 km.  Ima sve sadržaje jednog turističkog mesta, počev od brojnih radnji, super-marketa, ali i kafića i restorana.  Sa Retimnom je dobro povezan lokalnim autobusom, čija se stanica nalazi ispred kompleksa.

Sobe: Minos Mare Royal ima 65 standardnih soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran, 2 bara, suvenirnica, mini market, menjačnica, rent a car, servis za pranje veša, mala biblioteka, dnevni i večernji animacioni program, bežični internet (uz doplatu) i usluge lekara. Obavezan je dress code u restoranima u večernjim satima.

Sport i zabava: U sklopu hotela gostima je na raspolaganju još i spoljašnji bazen, dečji bazen i igralište, kao i spa centar u okviru koga se nalazi unutrašnji bazen, sauna i mali fitnes centar,bilijar, stolovi za stoni tenis, teren za odbojku na plaži.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu