Hotel Poseidon Palace

Patra, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na Peloponezu.Smešten je na udaljenosti od 14 km od grada Patre i na oko 20 km od aerodroma Araksos.

Plaža:
Kamenito –šljunkovita sa posebnom platformom za ulaz u vodu.

Hotelski sadržaj:
Restoran, bar, terasa, WI FI , rent a car na upit, recepcija, parking, klima-uređaj.U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i dva bazena-jedan za odrasle ,a drugi dečiji.U okviru hotelskog kompleksa postoji još i stoni tenis,igralište za decu kao i konferencijska sala.

Sobe:
Hotel raspolaže ukupno sa 52 sobe. Sve sobe su opremljene klima uređajem, telefonom, SAT TV, Wi-FI, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), kada/tuš, fen, namešten balkon/terasa.

Standardna dvokrevetna soba  je veličine oko 24 m², i sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja.
Standardna trokrevetna soba  je veličine oko 26 m² i u njoj se nalaze tri standardna ležaja ili jedan francuski ležaj i jedan standardni.

Usluga:
Polupansion,dorčak i večera na bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
http://poseidon-palace.poseidon-hotels.gr/

Napomena:
Lepa zelena površina sa direktnim pristupom moru. Komforne sobe, bazen, intetnet, restoran, barovi, konferencijske usluge,odlična usluga.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu