Hotel Riviera

Santa Susanna, Kosta Brava

Opis destinacije

Kosta Brava se nalazi blizu francuske granice oko 160 kilometara severno od Barselone. Njeno ime u prevodu znači divlja obala i pravi je biser Katalonije. Duge peščane plaže presecaju kamene uvale koje natkriva najlepše mediteransko rastinje. Poznata letovališta i turističke centre smenjuju šarmantna ribarska sela. Ono što je možda jedna od najvećih prednosti letovanja na Kosta Bravi je blaga mediteranska klima zahvaljujući vencu Pirineja u zaleđini obale, pa su leti temperature između 30 i 35 stepeni, ali noću padnu ispod 20, pa su noći veoma prijatne. Pored očigledne prirodne lepote ove obale, odmor na Kosta Bravi ima mnogo toga da ponudi. Barselona, jedan od najfascinantniji gradova Evrope, udaljena je na samo oko sat vremena od letovališta. Za zaljubljenike u Mediteran obilazak neke od poznatih botaničkih vrtova kao što je Santa Clotilde u blizini Lloret de Mara je za preporuku. Za porodice sa decom pravo uživanje predstavlja ponuda od nekoliko akvaparkova, koji su izgrađeni poslednjih godina a koji će letovanje u Kosta Bravi učiniti nezaboravnim za vašu decu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Veliki popusti za decu: dete do 13 godina besplatno.

Položaj hotela: 100m udaljen od plaže do koje se stiže podzemnim pešačkim prolazom i oko 450m od gradskog šetališta sa mnogobrojnim radnjama, restoranima i barovima.

Hotelski sadržaji: bazen sa delom za decu, sunčana terasa sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, panoramski lift, kafeterija na promenadi, restoran, lobi bar sa TV salonom, animatorski dnevni i večernji program, fitness, teretana, internet u zajedničkom prostoru (uz doplatu).

Sobe: hotel raspolaže sa 300 soba. Sobe poseduju klima uređaj, TV, telefon, kupatilo, balkon. Sve sobe imaju potpuno nov nameštaj i dodatno sadrže fen, LCD TV i sef (uz doplatu).

Usluga:  polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje)sa internacionalnom i španskom kuhinjom.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu