Hotel Vincci Marillia

Jasmin Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Na privilegovanom položaju, idiličnoj peščanoj plaži, okružen vrtom punim zelenila, ovaj kvalitetni hotel nalazi se u Jasmin Hamametu, naselju poznatom po plantažama jasmina. 

Lokacija:
hotel Vincci Marillia nalazi se direktno na plaži u Jasmin Hamametu, 12 km od starog grada Hamameta, oko 2 km od marine Yasmine Hammamet, 75 km od aerodroma u Tunisu, 95 km od aerodroma u Monastiru.

Hotelska ponuda:
recepcija, dva spoljašnja bazena površine 1320 m2 i 450 m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen koji se greje zimi, glavni restoran, azijski a la carte restoran (01.06.-30.09.), restoran sa terasom pored bazena, 4 bara, sportski i zabavni sadržaji i spa centar, mini klub, igralište, dečiji bazen i zabavni programi za decu, Wi-Fi internet u lobiju, ležaljke i suncobrani za plažu i bazen, peškiri uz depozit, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, aerobik, aquagym, leti jedan uvodni čas ronjenja i animacija. Spa centar, kozmetički salon, frizer, uvozna pića i sve usluge koje nisu predviđene all inclusive konceptom se plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, balkon ili terasa, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, LCD SAT TV i elektronski sef.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 06:00-10:00, ručak 12:30-14:30 i večeru 18:30-21:00. Uključeni su i kasni doručak, kafa i kolači i opciono večera u azijskom restoranu uz obaveznu rezervaciju. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u cenu u hotelskim barovima i restoranima do 01.00h (od novembra do aprila do 24:00h).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu