Jaz Casa Del Mar

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Jaz Casa Del Mar resort je otvoren u martu 2021. Nalazi se u novom delu Hurgade- Memši, 6km od Međunarodnog aerodroma u Hurgadi, 2,7 km od Velikog akvarijuma i 15 minuta vožnje od centra.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 2 bazena, od kojih je jedan sa vodenim toboganima, a la cart restoran, bar, Wi-Fi internet konekciju, frizerski i kozmetički salon (uz doplatu), fitnes centar i dečiji klub. Peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Plaža:
Hotel ima privatnu plažu.

Sobe:
Sobe Jaz Casa Del Mar Resorta su sa balkonom. Poseduju moderan nameštaj i prostor za sedenje, telefon, TV, sef, klima uređaj i aparat za kafu. Kupatila su opremljena sa: toaletnim priborom, fenom za kosu i peškirima.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://jazcasadelmarresort.com-hurghada.com/

Napomena:
Hotel Jaz Casa Del Mar resort je predhodno poznat kao čuveni Grand Plaza hotel.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama