Kuća Flesvos

Pefkohori, Kasandra

već od 65€

Opis destinacije

PEFKOHORI, jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke, nosilac je turizma na poluostrvu Kasandra. Mesto se nalazi na oko 720 km od Beograda I na oko 100 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma po kojima I dobija ime, prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. Pefkohori se sastoji iz starog I novog dela. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Na plažama je moguće iznajmiti ležaljke I suncobrane a na nekima se njihov najam ne naplaćuje već ulazi u cenu pića.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Plaža > 120m

Oprema

 • Bazen
 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Wifi

Broj nocenja

 • 10 Noćenja

Broj kreveta

 • 2 Kreveta
 • 3 Kreveta
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...
Lokacija: Kuća Flesvos se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, na samo 120 metara od peščane plaže. Dakle, vila sa bazenom blizu plaže. U blizini se nalaze prodavnica, piljara i pekara.

Struktura: 

1/2 studio: dva standardna ležaja ili francuski ležaj (130 cm)
1/2 + pom studio: dva standardna ležaja ili francuski ležaj (130 cm) i fotelja na razvlačenje
Opis: Kuća sa bazenom blizu plaže. Studiji su opremljeni sa kuhinjom, klima uređajem, Flat TV. Romantični balkoni okruženi su cvećem, ružama i Bogunvilijom. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice.

Dodatni sadržaji: Kuća poseduje recepciju, opuštajući jakuzzi bazen na krovu (besplatan za goste). Wi-Fi postoji, ali se najbolji signal ostvaruje u lobiju oko recepcije. Megalos Travel Agency ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u kućama iz svoje ponude. Parking je u glavnoj ulici i u top sezoni , zbog velikog broja gostiju, treba biti strpljiv u pronalaženju parking mesta.

Klima uređaj: uključen u cenu.
AUTOBUSKI PREVOZ – HALKIDIKI I OLIMPSKA RIVIJERA
MESTO POLASKAC E N A
OdrasliDeca do 12. g
Novi SadLokomotiva, železnička stanica6550
BeogradMesto polaska biće naknadno određeno
PožarevacAuto put- restoran ,,Požarevačka petlja,,
SmederevoMotel Kolari6045
VelikaPlanaMotel Plana
MarkovacMotel Stari Hrast
BatočinaAuto put – restoran Kapija Šumadije
JagodinaBenzinske pumpe Coral ili Lukoil na autoputu
ĆuprijaAuto put – motel Ravanica5540
ParaćinAuto put – restoran Tito
PojateAuto put – motel Evropa
AleksinacAuto put - benzinska pumpa Jugopetrol
NišBenzinska pumpa preko puta Hotela Nais
LeskovacRestoran Bavka5035
VranjeNova naplatna rampa
Povratak je poslednjeg dana smene iz cenovnika, oko 12.00 h po grčkom vremenu
1.dan Polazak iz Novog Sada prema odabranom datumu iz tabele. Informacija o tačnom vremenu polaska dobija se u agenciji 2 dana pre polaska. Pauze su predviđene na odmorištima duž autoputa u trajanju od 15 min. do 45 min. u skladu sa uslovima na putevima. 

2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, ulaz u smeštajnu jedinicu od 14:00 časova i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 

12. dan Prema datumu iz tabele, napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka, informacija se dobija od predstavnika agencije kao i na info tabli smeštajnog objekta). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak na mesto polaska u večernjim/jutarnjim časovima.
Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora.

30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

Na rate čekovima građana: 30% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama (čekovi se ispisuju i deponuju 15 dana pre polaska na put i ne mogu se deponovati naknadno) datumirani na 15. u mesecu, zaključno sa 15.11.2020.

MGT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu