Piril Thermal Hotel

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, a 600 m od centra Češmea. Izgrađen je 2004. godine, poslednji put je renoviran 2011. godine i zauzima površinu od 35.000 m2.

Plaža:
Do sopstvene peščane plaže udaljene 1 km dolazi se šatl autobusom koji je besplatan za goste hotela. Takođe suncobrani, ležaljke, madraci i bar su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čini šestospratna zgrada koja raspolaže sa 69 standard room (od toga su 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, max 2 osobe, 28 m2), 36 dublex room (max 3+1 osoba, 32 m2) i 20 junior suite (max 3+1 osoba, 32 m2). U svakoj sobi postoji sef, mini-bar (uz doplatu), balkon (nemaju ga sve sobe), individualni klima uređaj, TV, telefon, besplatan internet (wi-fi), fen.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 3 bara, besplatan internet, zatvoren bazen sa termalnom vodom, 2 otvorena bazena, dečiji bazen, spa centar, saunu, tursko kupatilo, 4 konferencijske sale, teretana, stoni tenis, đakuzi sa termalnom vodom. Plaća se: doktor, frizer, usluge pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 712 75 74
www.pirilhotel.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu