Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Polazak
Povratak
29. 04.
04. 05.
06. 05.
11. 05.
13. 05.
18. 05.
Dana/Noći6/36/36/3
A 4
NAPO OSOBI62€55€55€
A 4f
NAPO OSOBI62€55€55€
A 4f+1
NAPO OSOBI62€55€55€
A 3
NAPO OSOBI67€60€60€
A2
NAPO OSOBI72€65€65€

Popusti
POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

REZERVACIJE BEZ RIZIKA za vreme trajanja ograničenja putovanja zbog pandemije Kovida-19 Svesni vaše želje da sebi rezervišete letovanje i obezbedite najveće popuste za plaćanje u ratama, omogućili smo za vas posebne pogodnosti sa fleksibilnim načinom plaćanja: 3.000 rsd kod rezervacije (po smeštajnoj jedinici) najkasnije do 15.aprila (odnosno kada realizacija putovanja bude izvesna), razlika u ceni do 30% vrednosti aranžmana; ukoliko stranka propusti da izvrši uplatu smatraće se da je odustala od putovanja (bez refundacije 3000rsd). najkasnije do 21 dan pre puta deponuju se čekovi, administrativne zabrane ili se plaća ostatak duga

U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora (usled zatvaranja granica Srbije, Turske i svih tranzitnih zemalja...) sva novouplaćena sredstva posle 1.12.2020. vraćaju se u celosti. Ponuda važi samo za cenovnik „Leto 2021., Kumburgaz“.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
- prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio, video...) iz Niša, za ostala mesta-doplata prema cenovniku
- smeštaj u 1/2 i 1/3 i 1/4 apartmanima na bazi 3 noćenja u apartmanima ,,Green gardens“
- razgledanja i transferi prema programu
- troškovi organizacije putovanja
- troškovi licenciranog pratioca grupe

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
- medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje za EU
- boravišna taksa u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinci
- fakultativno: izlet autobusom – Mini Halkidiki tura ( 6€ , min. 30 osoba )
- fakultativno: izlet autobusom – Banja Lutra ( 12€ sa ulaznicom, min. 30 osoba )
- fakultativno: izlet – Panoramsko ragledanje Svete Gore ( 30€, min. 30 osoba )
- svi individualni troškovi putnika van programa

NAPOMENE VEZANE ZA PROGRAM PUTOVANJA:
- 6 dana, autobusom, na bazi minimum 50 putnika,

POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
NAPOMENA: Smeštaj apartmanskog tipa, apartmani su opremljeni posteljinom, prekrivačima, neophodno je da gosti ponesu svoje peškire i sredstva za ličnu higijenu.
LOKACIJA: Halkidiki, Polihrono, cca 150m od plaže, cca 100m od centra.

OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle i osnovnim posudjem, veliki frižider sa komorom, split klima u spavaćoj sobi, LED TV 32“, noćni stočić sa ogledalom, veliki američki plakar, veliki balkon/terasa. Dimenzije standardnih ležaja su 90x190cm, kreveta sa fiokom 90×200 (fioka 90×200 – u potpunosti funkcionalan dušek debljine 21cm) koja se podiže i čini u potpunosti funkcionalni ležaj; a rančo kreveta 70x175cm.

Sastoji se iz 2 vile, terase u vili „A“ gledaju na dvorište i ulicu, a u vili „B“ na travnjak.
A4 – u spavaćoj sobi 2 standardna kreveta, u kuhinji 2 standarna kreveta
A4f – u spavaćoj sobi 2 standardna kreveta, u kuhinji krevet sa fiokom
A4f+1 – A4f sa dodatnim rančo krevetom u kuhinji. Ubacivanjem rančo ležaja ostaje uzani prolaz izmedju kreveta i ranča širine oko 25cm.
1.dan NOVI SAD - BEOGRAD - NIŠ ...
Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 18,00h. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod "buvljaka" u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, u 20,00h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjima radi preuzimanja pitnika iz drugih gradova. Polazak iz Niša u 23,00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Direktna noćna vožnja sa usputnim pauzama na graničnim prelazima i motelima.

2.dan ... POLIHRONO
Dolazak u Polihronu u prepodnevnim satima. Smeštaj u apartmanima ,,Green gardens”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan POLIHRONO - (MINI HALKIDIKI TURA) - POLIHRONO - (LUTRA) - POLIHRONO
Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje. Fakultativno prepodne: MINI HALKIDIKI TURA (N.MOUDANIA,KALITEA,AFITOS) N.MOUDANIA je regionalni centar Halkidikija. KALITEA ima urban izgled, sa dosta kafića, taverni, butika, zlatara, pekara, poslastičarnica... U mestu se nalazi crkva Svetog Pantelejmona. AFITOS je prelepo brdsko romantično selo sa kamenim kućama i kaldrmisanim ulicama koje ima prelep pogled na Toronski zaliv. Jedinstvenost Afitosa ne leži samo u lepoti, već i u istorijskom i prirodnom značaju. Crkva Svetog Dimitrija iz 19. veka se nalazi u centru sela. Fakultativno popodne: POSETA BANJE,,LUTRA” Lutra (halkidikispa.com ) je najpoznatija banja na Kasandri sa toplim termalnim izvorima i SPA centrom. Lekovita voda sadrži sumpor i ima terapeutska svojstva. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4.dan POLIHRONO – (URANOPOLIS) - POLIHRONO
Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje. Fakultativno: PANORAMSKO RAZGLEDANJE SVETE GORE Polazak u jutarnjim satima ka Uranopolisu gde je predviđeno ukrcavanje na brod. Krstarenje i panoramsko razgledanje manastira na zapadnoj strani Svete Gore sa vodičem na srpskom jeziku. Sveta Gora je jedan od najvećih centara pravoslavnog sveta. Na Svetoj Gori se nalazi 20 manastira. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5.dan POLIHRONO – SOLUN – NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak iz Polihrona u jutarnjim satima, obilazak jednog od najvećih tržnih centara u Grčkoj KOSMOS (mediterraneancosmos.gr) nakon završenog obilaska odlazak do Soluna. Panoramsko razgledanje Soluna autobusom: Ladadika, Gradska luka, Bela kula, Makedonsko pozorište, Sajmište, Rotonda, Galerijusov slavoluk, Egnatia... Slobodno vreme za individualni program. U popodnevnim satima obilazak ,,Zejtinlika” i polazak za Niš.

6.dan NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.
U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu
-Platnim karticama

EUR

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu