Poseidon Palace Peloponez

Kaminia, Peloponez

Opis destinacije

Peloponez je poluostrvo koje podseća na ogroman dudov list, iz tog razloga je u srednjem veku nazvan Moreas, što u prevodu sa grčkog znači dud. Današnji naziv, Peloponez, je takođe staro ime u prevodu Pelopovo ostrvo, odnosno ostrvo legendarnog kralja Frigije. Oduvek je postojala zamisao, još iz antičkog doba, da se Istmus preseče, što je definitivno dovršeno u XIX veku kada je Korintski kanal osposobljen. Ovo veliko poluostrvo obuhvata površinu od 21.439 km2 i ima više od milion stanovnika. Najveći deo regije zauzimaju doline koje presecaju visoke planine, čija visina doseže i do 2.407 m. Planinske reke su brojne i zahvajući njima ovaj deo Grčke je među najplodnijim. Celokupna oblast podeljena je u 7 provincija. Ovde postoje nalazišta iz kamenog doba, a najveći procvat Peloponez je doživeo u Mikenskom periodu, kada su iznikli gradovi kao što su: Mikena, Tirint, Pilos i Sparta. Olimpijske igre su se održavale kod Olimpije i predstavljale su miroljubiva nadmetanja atletičara. Najveći gradovi danas na Peloponezu su: Kalamata, Tripoli, Nafplio, Patra i Korint.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Poseidon Palace se nalazi na severnom delu poluostrva Peloponez, u mestu Kaminia, na samo 14 km od Patre, na kamenito-šljunkovitoj plaži sa posebnom platformom za ulazak u more.
Sobe: Poseidon Palace raspolaže sa 35 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe (22-24m2), sa bračnim krevetom ili dva odvojena i pomoćnim krevetom. Sve sobe imaju kupatilo, fen, terasu, klima uređaj, TV,  telefon, mini bar, wi-fi, sef.
Hotelski sadržaj: Poseidon Palace poseduje restoran “Waves” koji opčinjiva svojim pogledom na more i u kome gosti mogu da osete najbolje ukuse šefa kuhinje, dok se u glavnom baru mogu osvežiti  sa kafom, sokom, bezalkoholnim i alkoholnim pićima u udobnoj I toploj atmosferi. Od dodatnih sadržaja gostima hotela Poseidon Palace se nudi rent a car/bike, WI-FI, teretana, hamam, sauna, servis za pranje veša, parking.
Sport i zabava: Poseidon Palace ima svoj potpuno opremljen fitnes centar koji gostima daje mogućnost svakodnevnoj vežbanja, kao i upotrebu hamama ili saune za potpunu relaksaciju, dok za najmlađe goste postoji uređeno dečije igralište. Za razonodu postoje bilijar i stoni tenis, a tokom letnjih meseci gosti mogu da uživaju u plivanju na spoljašnjem bazenu ispijajući osvežavajući koktel i predivnom zalasku sunca u zalivu Patre. Nikako se ne sme izostaviti poseta predivnoj Patri koja je prepuna znamenitosti poput srednjevekovnog zamka, rimskog odeona i crkve Svetog Andrije, zaštitnika grada.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu