Sheraton Cesme Resort and Spa

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, a 6 km od centra Češmea, na samoj plaži. Izgrađen je 2001. godine. Poslednji put je renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 33.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke i madraci besplatni za goste hotela, dok se bar na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotelsku celinu čini devetospratno zdanje koje raspolaže sa 294 standard room (max 3 osobe, 30 m2), 12 dvosobnih executive suite (3 sobe odvojene vratima, max 3 osobe, 78 m2), 70 dvokrevetnih family room (2 spavaće sobe odvojene vratima, max 3 osobe, 54 m2) i 19 jednosobnih junior suite (max 3 osobe, 38 m2). U svakoj sobi postoji centralna klima, TV, balkon, fen, mini-bar (prazan), sef, telefon.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima Glavni i 2 a’la carte restorana, international i mediteranski (uz rezervaciju i doplatu), dijetalni meni, 3 bara, 28 konferencijiskih sala, 2 otvorena bazena (termalni i sa morskom vodom), dečiji bazen, 3 zatvorena bazena (2 u spa centru uz doplatu), prodavnice, teniski tereni (2 tvrde podloge), spa centar, tursko kupatilo (uz doplatu), sauna (uz doplatu), igralište za decu, dečiji klub (4-12 godina), teretanu, odbojka na pesku. Plaća se: teniske loptice i reketi, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, bilijar, časovi tenis, vodeni sportovi, dadilja.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 750 00 00
www.sheraton.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu