Theophano Imperial Hotel

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u zalivu Toroneos, 2 km od mesta Kalitea, u okviru kompleksa G-hotela (Athos Palace i Pallini beach). Od Soluna je udaljen 85 km. Renoviran je 2008 godine.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 m od peščane plaže. Lezaljke i suncobranina kraj bazena se ne naplaćuju, dok se na plaži plaćaju. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela se nalazi uređena bašta sa bazenom i barom kraj bazena, glavni restoran, a la carte restoran The Cellini,mediteranska taverna, italijanski restoran Il Bassilico, piano bar, bar na plaži, animacije za decu u mini klubu(za decu od 4-12 godina), speciajlni meni za decu, bejbi-siting, punkt sa sportovimana vodi, 6 teniskih terena, odbojka na vodi, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik. Hotel ima svoj privatni parking.

Sobe:
Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i sadrže klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bade-mantile, fen za kosu, kozmetičke preparate, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekciju.
Deluxe sobe površine oko 25 m², namenje za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Anatoli club suite površine oko 45 m², sadrže veliku dnevnu sobu sa spavaćom sobom, kupatilo sa đakuzijem, baštu sa privatnim bazenom koji dele sa još jednim apartmanom, namenjen za smeštaj 2 do3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Deluxe suite površine oko 70 m², sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje,  namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.
Grand Pool suite površine oko 70 m², u okviru koje se nalazi terasa sa privatnim bazenom, spavaća i dnevna soba i dva kupatila, jedno sa đakuzijem a drugo sa tušem. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe.
Penthouse deluxe suite je veličine 100m², namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe. Ovaj tip sobe se sastoji od glavne spavaće sobe, jedne manje spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i velike terase. Ima dva kupatila(jedan sa tušem jedan sa đakuzijem). Namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe.
Anatoli executive suite je tip sobe koji ima veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, površine oko 90 m², kupatilo sa đakuzijem i kupatlo sa tušem, hamam odvojeni garderober. Ima izlazi na zajedničku baštu sa bazenom koji dele sa još jednim suitom.
Imperial suite je apartman površine oko 120 m², namenjen za smeštaj do 6 osoba. Sastoji se od glavne spavaće sobe, dve manje spavaće sobe, dnevnog boravka  i tri kupatila sa đakuzijem. Suite poseduje i terasu sa privatnim bazenom.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.theophanoimperial.gr/en/?gclid=CPWC89mdy9ACFQ5mGwodfQcAhA
 
Napomena:
Jedan od luksuznijih hotela na Halkidikiju sa velikim brojem jedinstveno dizajniranih sadržaja i usluga koje svim gostima obezbeđuju ugodan, opuštajući i luksuzan boravak.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu