Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja

    Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i oko 10 km od starog dela Hurgade.

Hotel je savršeno ušuškan u zalivu sa predivnom plažom i privatnom marinom. Od 2017. godine nosi naziv Continental Hurghada Resort (do tada je bio deo lanca Movenpick). Zbog svoje lokacije i sadržaja predstavlja dobar izbor za odmor.

Za decu su tu dečiji klub Snoopy (4-12 godina), mini disco, čuvanje dece.

Hotel poseduje lepo uređenu peščanu plažu dužine oko 300m.  Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen, ketler, terasa/balkon/prozor od poda do plafona.

Standardne sobe (48m2) primaju maksimalno dvoje odraslih i dete. Family sobe (50m2) mogu maksimalno da prime dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete (deca spavaju na sofi na razvlačenje).

Plaća se: mini bar, telefon, internet, room service.

Usluga je polupansion (doručak i večera na bazi samoposluživanja – izbor više jela) ili all inclusive – doručak, ručak i v

ečera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Jednom u toku nedelje je besplatna večera u Al Dente a la carte restoranu.

Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, espresso, turska kafa, ceđeni sokovi, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, piće posle 23h, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Gosti hotela mogu koristiti: veliki bazen (zimi se greje jedan deo), fitnes centar, teren za tenis, dva skvoš terena, pedalina 30 min za vreme boravka, mini intro kurs ronjenja na bazenu, Za decu je organizovana animacija u dečijem klubu Snoopy, a uveče mini disco.

Plaća se: stoni tenis, bilijar, sauna, jacuzzi.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.